ZONGULDAK / KİLİMLİ - Ziya Gökalp Ortaokulu

Nis

Çocuk yurdun temelidir. Bu ülkenin geleceği çocuklarımızdır. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu programdan kesitler:

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Kilimli Ziya Gökalp Ortaokulu olarak 8.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Sayın Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa SARIVAZ, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muzaffer YILDIZ ve ilçemizde görev yapan okul müdürlerimiz törenimize iştirak ederek bizleri onurlandırdılar.

Programda emeği geçen Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Gülcan BERGE, Türkçe Öğretmeni Merve ALTIPARMAK,  İngilizce Öğretmeni Seda YİĞİT, Türkçe Öğretmeni Emek Türkü BOZDAĞ, Fen Bilimleri Öğretmeni Murat KARA ve Müzik Öğretmeni Ercan ÇOBAN'a teşekkür ederiz.

May

İlimizde yapılan Kodlazon Projesi kapsamında öğrencilerimiz, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Gülcan BERGE'nin rehberliğinde projelerini hazırladı. Projelerimiz ile sergiye hazırız.

Nis

#KütüphaneHayattır  28 Mart - 3 Nisan günleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası kapsamında "Haydi Zonguldak Kitap Okumaya" projesi 1 Nisan Cuma günü 4. ders saati içinde okul genelinde gerçekleştirilmiştir.

Mrt

"Okulumda Hayat Var" projesi kapsamında Özel Eğitim ve Otizm Sınıfı Öğrencilerimizin Müzik öğretmenimiz Ercan Çoban ile hazırladıkları müzikli gösteriyi izleyelim.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuz öğretmenleri Merve Altıparmak ve Özge Deniz tarafından hazırlanan programda öğrencilerimiz 12 Mart Oratoryosu'nu sundular. İlçede düzenlenen Ortaokullar Arası Kompozisyon Yarışması'nda 3. olan Zeynep Duru Karagül'e Okul Müdürü Mutlu Bayrak Ulus tarafından ödül verildi.

Kas

10-25 Ekim Kodlama haftası (CodeWeek) olup tüm AB ülkelerinde her düzeyde okulda farkındalık yaratmak için kodlama çalışmaları yapılmaktadır. Öğrencilerimiz ile yapmış olduğumuz etkinlik ile kodlama haftasında bizde varız dedik. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında kodlama etkinliklerimiz devam edecektir.